skip to Main Content

Augmenta les teves defenses abans no arribi el fred

Seguir una alimentació saludable i equilibrada ens pot ajudar a millorar el nostre sistema immunitari per tal de lluitar contra qualsevol malaltia. Hi ha però aspectes de la vida quotidiana que també ens hi poden ajudar com prendre el sol per sintetitzar la vitamina D, tenir contacte amb la naturalesa, fer exercici físic, dormir bé, etc.
Aliments com l’all, un potent antisèptic,  i els bolets xiitake que ajuda a tonificar el sistema immunitari són molt interessants i fàcils d’incorporar a la nostra cuina. Els aliments fermentat o la beguda kombutxa afavoreixen l’equilibri macrobiòtic en favor dels bacteris beneficiosos i ens ajuden a mantenir a ratlla els patògens. Aliments rics en vitamina C i provitamina A com els pebrots, julivert, pastanaga, espinacs, crucíferes o cítrics. Canviar les farines refinades per cereals integrals (civada, quinoa, fajol, espelta) i prendre llavors (xia, lli o sèsam).
Tenim complements naturals com el pròpolis o l’equinàcia que podem trobar en diferents formulacions pensades especialment per enfortir les nostres defenses. Juntament amb altres plantes terapèutiques com la farigola, el plantatge o la dròsera entre d’altres.

Back To Top