skip to Main Content
Qui som?

LA MIRACLE I EN JOAN

Vaig créixer en un ambient humil. Els meus pares, que venien de pagès, van obrir una botiga de queviures el 1952 a Sant Just Desvern. La mare, una dona molt moderna, amb inquietuts, em va fer estimar les arts, la música, la lectura i els coneixements, cosa que m’ha marcat la vida. D’altra banda, també va ser ella qui va decidir que la que cuinaria a casa seria jo, i quan tenia onze o dotze anys em va regalar el meu primer llibre de cuina. A partir d’aquell instant, la meva vida va girar sempre al voltant de la cuina, aprenent i experimentant, cosa que encara és així.

Vaig viure els grans canvis de forma de vida i de anar a comprar, la transformació de una petita botiga en súper -el pare va obrir un dels primers supermercats de Catalunya-, i, ara fa més o menys uns quinze anys, a més de tirar endavant amb el meu germà el súper del pare, jo mateixa vaig obrir una botiga de menjar per emportar-se que em va permetre desenvolupar una part més creativa de la cuina.

Havia estudiat Belles Arts a l’escola de la Llotja, i aquest fet va ser molt important per a mi. L’Escultura va ser la meva especialització i objecte de força exposicions, però la vida et porta pel camí que ella vol.

Als vint anys em vaig casar amb el Josep i vaig tenir un fill, en Joan, del qual estic molt orgullosa. És bona persona. Després d’haver treballat en professions relacionades amb els seus estudis universitaris, va decidir introduir-se en el negoci familiar i ampliar la seva formació en restauració, i en aquest moment és el meu pilar. Units, hem seguit endavant amb el projecte iniciat fa quinze anys, juntament amb un bon equip al darrere que ens d´na suport.

Finalment l’any 2004 vam obrir el restaurant Cuina Miracle. És un restaurant de cuina senzilla, tradicional, que sempre busca la qualitat dels aliments. En Joan és una persona amb unes inquietuts de respecte vers la salut i la natura, i està molt interessat en tots aquests aspectes de la nutrició i l’alimentació. Des d’aleshores hem tingut unes vivències molt interesants en relació amb el restaurant. Per exemple durant un any hem fet un programa de cuina per a la televisió d’Esplugues de Llobregat. També fem cursos de cuina temàtics: cuina de temporada o cuina de diversos països, etc., i col·laborem amb l’Ajuntament de Sant Just Desvern i el Centre Cívic Joan Maragall programant uns cursos de cuina molt divertits. Hem treballat fent tapes amb els millors dissenyadors, per a un consorci empresarial, etc.

A vegades no ha fet falta gran cosa per sentir l’amor que hi ha dins un plat, per tobar-hi la sensibilitat de qui l’ha preparat. Ens agrada i ens emociona descobrir plats i nous llocs on gaudir de les coses que té de bo la vida.

La Miracle i en Joan us volen agrair la vostra visita a la web i donar-vos la benvinguda a un nou espai de creació on podreu gaudir d’una gran varietat de plats per emportar o be per menjar al nostre local. Navegant per la web trobareu un tast d’alguns dels plats que fem i de mica en mica anirem afegint-ne de nous. Un abraçada.

Back To Top